Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Moment emoționant » Rivala Simonei Halep, în lacrimi la conferința de presă

FOTO: Captură Australian Open

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 ianuarie 2018

Elina Svitolina (23 de ani, 4 WTA) a fost aproape să izbuncnească în lacrimi în timpul conferinței de presă de după eliminarea de la Australian Open, scor 4-6, 0-6, în fața lui Elise Mertens (22 de ani, 37 WTA). 

"Astăzi a fost foarte dificil. Din punct de vedere fizic nu am fost pregătită să joc cel mai bun tenis al meu. Elise este o jucătoare foarte bună, iar astăzi a fost mult mai în meci. Nu m-am putut descurca.

Am avut probleme de sănătate încă de la începutul turneului. Astăzi nu m-am simțit bine. Am simțit dureri la șold încă din timpul finalei de la Brisbane. Nu mă durea constant, erau momente și momente. Astăzi a fost una dintre zilele mai puțin bune. Nu trebuie să dau vina pe asta. Îi acord toate creditele lui Elise. A făcut un meci foarte bun.

Voi vedea ce trebuie să fac în continuare. A fost un turneu reușit. O să stabilesc programul împreună cu echipa în funcție de rezultatul analizelor", a declarat Svitolina în conferința de presă.  

 Vezi și: Noaptea marilor surprize la Australian Open » Doi dintre marii favoriți au fost eliminați! Simona Halep a scăpat de o adversară pentru locul 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.