Tenis

FOTO Caroline Wozniacki a trecut de Carla Suarez Navarro și e în semifinale la Australian Open » Cum o poate depăși pe Simona Halep

+7 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 ianuarie 2018

Daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, s-a calificat în semifinale la Australian Open, după ce a trecut Carla Suarez Navarro, locul 39 WTA, scor 6-0, 6-7 (3), 6-2.

Wozniacki va juca în semifinale contra belgiencei Elise Mertens, care a trecut de Elina Svitolina. În plus, daneza își continuă cursa pentru locul 1 WTA, ocupat de Simona Halep.

Cum a fost meciul lui Wozniacki

Primul set a fost fără istoric. Caroline Wozniacki a dominat categoric și a controlat fiecare schimb. A făcut trei break-uri, iar Suarez Navarro nu a avut nicio replică, 6-0.

Setul doi a fost complet diferit. Spaniola a început mai bine, a condus cu 4-2 și a avut minge de 5-2, dar Wozniacki a revenit. Navarro a salvat o minge de meci, iar setul s-a decis în tie-break, unde Carla Suarez Navarro a jucat mai bine, 6-7 (3).

Setul trei a început mai bine pentru Wozniacki, care la 1-1 a făcut singurul break. Daneza a mai făcut un break în finalul setului și a câștigat categoric și s-a calificat în semifinale, 6-2.

 

CUM POATE DEVENI WOZNIACKI LOCUL 1

Daneza este rivala directă a Simonei Halep și poate ajunge pe primul loc WTA dacă obține un rezultat mai bun decât Halep la Australian Open, dar dup[ .

  • Dacă Halep pierde miercuri cu Pliskova și Wozniacki nu face nimic în semifinale, tot jucătoarea noastră va fi lider WTA;
  • Caroline Wozniacki poate să devină numărul 1 dacă ajunge în finală și Halep nu trece de semifinale sau dacă va câștiga Australian Open.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.