Tenis

SIMONA HALEP // Halep, anunț îngrijorător din cauza accidentării: "Nu știu dacă pot juca"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 ianuarie 2018

 Simona Halep, numărul 1 WTA, nu exclude posibilitatea unei pauze mai mari după terminarea Australian Open, anunțând că participarea la Sankt Petersburg este sub semnul întrebării.

  • Simona Halep joacă mâine, de la ora 06:00, în sferturile de la Australian Open împotriva Karolinei Pliskova. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1.

"Următorul turneu din calendar ar fi trebuit să fie cel de la Sankt Petersburg, dar nu știu dacă pot juca. Cu siguranță îmi voi lua câteva zile libere la finalul Australian Open. Va trebui să verific din nou, să fac un alt RMN. Am nevoie de tratament şi de zile libere" a declarat Halep în timpul unei conferințe de presă. 

Simona Halep s-a accidentat la glezna stângă în timpul meciului din primul tur, câștigat în fața lui Destanee Aiava, scor 7-6, 6-1.

Turneul de la Sankt Petersburg se dispută în perioada 29 ianuarie - 4 februarie. Simona Halep a ajuns anul trecut până în sferturile de finală, abandonând din cauza unei accidentări.

733,900 $este fondul total de premiere al turneului de la Sankt Petersburg

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.