Liga 1

Gigi Becali a avut un schimb de replici în direct la TV cu Ionuț Chirilă: "Hai, lasă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 January 2018

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut un schimb de replici în direct la TV cu antrenorul Ionuț Chirilă.

Becali a intervenit după Chirilă a precizat că într-o echipă jocul colectiv și automatismele sunt mai importante decât valorile individuale, patronul FCSB dorind să-l contrazică.

"Dacă ai valori individuale bune, ai mai multă valoare. N-ați văzut că atunci când Maradona era la o echipă, echipa performa și câștiga? O singură valoare îți trebuie la echipă, care în momentele dificile să tragă formația.

La Steaua, la ora actuală, sunt mai multe valori individuale. Și încă suntem la început de drum. Îi avem pe Man, Florin Tănase, Coman, Budescu și Alibec", a spus Becali la Pro X.

Ionuț Chirilă: "Forța colectivă dezvoltă valorile individuale. Dacă valorile individuale decid campionatul, Steaua trebuia să fie campioană în sezonul trecut. Man, dacă este înregimentat în trasee de joc și automatisme și dacă Steaua va marca goluri după acțiuni colective, de 10-15 pase, va fi vândut pe 7-8 milioane. Dacă nu, va rămâne o speranță".

Gigi Becali: "E adevărat că nu se poate doar să cânți la pian, e adevărat că trebuie cărat și dacă cineva nu-l cară, nu poți cânta. Dar contează mai mult valorile individuale"

Ionuț Chirilă: "Niciodată nu e mai puternică valoarea individuală decât valoarea de grup"

Gigi Becali: "Hai, lasă, că nu vreau să mă cert"

Citește și: Anunț de ultimă oră! Cristi Borcea nu revine la Dinamo din cauza lui Gigi Becali: "Asta mi-a zis"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.