Stranieri

VIDEO + FOTO OFICIAL Sparta Praga l-a prezentat pe Stanciu în stilul marilor echipe din Europa

FOTO: Facebook Sparta Praga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 ianuarie 2018

Nicolae Stanciu (24 de ani) a fost astăzi prezentat oficial la noua sa formație, Sparta Praga. 

 Cehii au postat astăzi pe site-ul oficial primele imagini cu Stanciu în tricoul Spartei Praga și i-au pregătit un filmuleț de prezentare în stilul marilor echipe de pe continent. 

 

INTERVIU CU STANCIU

"Pentru mine a fost foarte important să mă simt dorit la Sparta. Toată lumea pe care am întâlnit-o la negocieri a fost atât de jovială. Îmi doresc să răsplătesc încrederea pe care mi-au acordat-o.

Am discutat mult cu Bogdan Vătăjelu. Mi-a scris chiar în timpul pregătirilor cu Anderlecht. Mi-a povestit tot despre oraș. Îl știu și pe Rio Mavuba. Obșinuiam să urmăresc Ligue 1 când evolua la Lille.

Am venit aici pentru trofee. Ăsta a fost țelul meu și la Steaua sau Anderlecht. Vreau să le obțin și în tricoul Spartei. Va fi dificil, dar sezonul viitor sunt sigur că vom reuși", a declarat Stanciu pentru site-ul oficial al cehilor. 

5 milioane de euro este suma pe care Sparta Praga o va plăti pentru a-l avea pe Stanciu. La acești bani se mai adaugă alte 4 milioane în funcție de performanțele românului: goluri/meciuri în Champions League și Europa League, plus trofee în Cehia în cei 3,5 ani de contract.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.