Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Simona Halep e pariul lui Mats Wilander pentru Australian Open "Poate câștiga turneul, are o atitudine diferită"

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 ianuarie 2018

Fostul mare jucător Mats Wilander s-a declarat impresionat de jocul arătat de Simona Halep în ultimul meci, cel cu Naomi Osaka, și crede că românca poate să meargă până la capăt și să câștige Australian Open. 

"Meciul cu Davis a trezit-o pe Simona! În meciul cu Osaka a fost mult mai agresivă. A fost tactica perfectă, doar așa poți să o învingi pe Osaka. Simona și-a spus că a fost aproape de eliminare și practic a fost o nouă jucătoare, cu o atitudine complet diferită.

A ajutat-o și Darren Cahill, care i-a spus, după meciul cu Davis, că trebuie să fie mult mai atentă și mult mai implicată. Acum, eu cred că poate câștiga acest turneu", a declarat Wilander, la emisiunea Game&Schett&Mats de pe Eurosport

  • Simona Halep joacă miercuri dimineață, de la ora 06:00, în sferturile de finală de la Australian Open împotriva Karolinei Pliskova. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport.

Citește și: Atenție, Simona Halep! Pliskova e combinația letală la Australian Open: 3 motive pentru un meci infernal în sferturi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.