Tenis

FOTO Dezvăluiri picante din viața Karolinei Pliskova, adversara Simonei Halep de la Australian Open: înșelată de iubitul său cu 2 femei în timp ce se afla la Wimbledon

+3 Foto
FOTO: blesk.cz

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 ianuarie 2018

Karolina Pliskova (25 de ani), adversara Simonei Halep din sferturile de finală de la Australian Open, s-a logodit la jumătatea anului trecut, dar istoricul relației sale cu cehul Michal Hrdlicka este cât se poate de tumultuos. 

Presa internațională a scris pe larg despre faptul că, în timp ce Pliskova se afla în plin turneu la ediția din 2016 de la Wimbledon, iubitul său a înșelat-o pe aceasta la un festival de film din Carlsbad (Cehia). Nu cu una, ci cu două femei, ipostaze imortalizate însă de paparazzi cehi.


*FOTO: blesk.cz


*FOTO: blesk.cz

Fotografiile au ajuns la ochii Pliskovei, care a ales să continue însă relația cu Michal: "E un băiat normal și cu siguranță e cea mai serioasă relație pe care am avut-o vreodată. E adevărat, au fost niște lucruri greșite, dar nu ne-am despărțit niciodată", i-a luat apărarea Karolina în presa internațională.

La ediția din 2017 de la US Open, Pliskova, care a fost pe primul loc în clasamentul WTA timp de câteva săptămâni, a dezvăluit în fața jurnaliștilor că s-a logodit cu Hrdlicka în luna iulie. 


*FOTO: Instagram Karolina Pliskova

Michal Hrdlicka are 29 de ani și a devenit cunoscut pentru aparițiile sale la TV Nova, un post de televiziune din Cehia, unde era moderator TV, dar și comentator sportiv. Scandalul în care a fost implicat în vara lui 2016 i-a fost însă fatal cehului, care a fost concediat după ce cazul său a fost intens mediatizat, notează site-ul womentennisblog.com.

Până să oficializeze relația cu Pliskova, Hrdlicka a avut o idilă cu o colegă de la Nova TV, alături de care are o fetiță de doi ani. În același an în care fiica sa s-a născut, Michal s-a despărțit de cea care i-a dăruit copilul, mai scrie sursa citată.


* FOTO: womenstennisblog.com

  • Duelul dintre Simona Halep și Karolina Pliskova poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.