Tenis

AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Ce-a fost asta? Momente de panică pe arena Rod Laver, unde se joacă Simona Halep-Karolina Pliskova: a fost declanșată alarma de evacuare

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 ianuarie 2018

Startul meciului dintre Hyeon Chung și Tennys Sandgren, din sferturile de finală de la Australian Open, a fost decalat cu câteva minute după ce o alarmă falsă a perturbat preț de câteva momente liniștea de pe arena Rod Laver. 

Exact în momentul în care sud-coreeanul Chung se pregătea să servească în primul game al partidei, în stațiile de amplificare de pe arena Rod Laver a început să se audă o alarmă de evacuare, alături de mesajul "Evacuați". 

Imediat, arbitrul de scaun James Keothavong i-a contactat pe organizatori pentru a afla cu certitudine ce a declanșat alarma, dar totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă, meciul începând în uralele publicului.

Conform The Guardian, alarma a fost cauzată de o defecțiune inopinată apărută la un computer din camera de control de pe arena Rod Laver. 

Imediat după finalul meciului Hyeon Chung - Tennys Sandgren, pe arena Rod Laver e programată să înceapă întâlnirea dintre Simona Halep și Karolina Pliskova. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Eurosport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.