Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Continuă parcursul senzațional și face istorie » S-a terminat semifinala Hyeon Chung - Tennys Sandgren

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 ianuarie 2018

Sud-coreeanul Hyeon Chung, locul 58 ATP, s-a calificat în semifinalele turneului de la Australian Open, după ce a trecut de americanul Tennys Sandgren, locul 97 ATP, scor 6-4, 7-6, 6-3. Va juca în semifinale cu învingătorul meciului Roger Federer - Tomas Berdych, care începe la 10:30.

Chung, care a câștigat în 2017 turneul NextGen ATP, este primul jucător din Coreea de Sud care ajunge în semifinale la un turneu de Grand Slam.

Chung, care în optimi a trecut de Novak Djokovic, a făcut un break în primul set, suficient pentru a câștiga. Setul doi a fost mai echilibrat. Fiecare jucător a făcut câte două break-uri, iar setul a fost decis în tie-break, acolo unde Chung a fost mai puternic și a dominat schimburile.

Chung a început bine setul trei și a condus cu 4-1, reușind un break. Sud-coreeanul a avut o minge de meci la 5-3, dar Sandgren și-a facut serviciul. La 5-4, Chung a servit pentru a câștiga meciul și a avut nevoie de alte cinci mingi de meci pentru a se califica în semifinale.

"Nu știu cu cine vreau să joc în semifinale. Nu contează"Hyeon Chung

Prima semfinală la Australian Open este Marin Cilic - Kyle Edmund.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.