Tenis

SIMONA HALEP / Halep, mai fericită ca niciodată după calificarea în semifinalele AO: "E un secret, nu pot să va spun asta" :)

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 ianuarie 2018

Simona Halep (1 WTA) a învins-o pe Karolina Pliskova (6 WTA) , scor 6-3, 6-2, iar la interviul de la finalul partidei a părut mai fericită ca niciodată. 

  • Mâine, la o oră ce urmează să fie anunțată de organizatori, în semifinale, Simona Halep o va întâlni pe Angelique Kerber.

"Mă bucur mult că sunt în semifinale. Am mai fost în 2008, la juniori. E un sentiment plăcut. Este minunat să joc pe această arenă. Nu a fost cel mai bun start de meci, dar am știut că a trebuit să mă deplasez mai bine și să nu mai ratez. A început să deschid terenul, am servit bine. Totul a mers conform planului. 

Cred că sunt solidă la retur. Antrenez asta. E foarte important pentru mine să fac adversarul să se teamă. M-am bucurat că am început să o trimit în spatele terenului. E un secret, nu pot să vă spun cum citesc serviciul. Data viitoare poate își va da seama :).

Sigur o sa fie diferit meciul următor. Kerber pune multe mingi în teren, se deplasează bine. Trebuie să domin meciul. Vreau să mă bucur de această fază a competiției.

Derren mă ajută foarte mult să mă relaxez în timpul meciurilor. Intru mereu fericită pe teren. Îi mulțumesc".

 

Vezi și: Desfășurarea partidei istorice dintre Simona Halep și Karolina Pliskova. Românca e în semifinalele Australian Open!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.