Tenis

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Momentul psihologic depăşit de Simona în meciul cu Kerber: "Acolo am simţit că am irosit o şansă, dar am continuat să lupt"

FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 ianuarie 2018

Simona Halep a oferit o nouă serie de declaraţii după victoria magică reuşită în faţa lui Angelique Kerber în semifinalele de la Australian Open, scor 6-3, 4-6, 9-7, după 2 ore şi 32 de minute de joc. 

La unul dintre interviurile de la finalul meciului, Halep a vorbit despre unul dintre momentele complicate traversate în timpul meciului, dar pe care a reuşit să-l depăşească cu brio. 

"A fost un meci dramatic, a fost foarte foarte dur. Ştiam că adversara mea va lupta până la final Sunt fericită că am putut să câştig, fiindcă am jucat foarte bine în acest turneu.

La 4-3 în setul secund am avut minge de break, am simţit că am avut o şansă irosită acolo, dar nu m-am dat bătută, la fel cum nici ea nu s-a dat, şi am continuat să lupt până la final. Sunt foarte fericită pentru calificarea în finală.

Am mai jucat finale, sunt mult mai experimentată acum. Sper să fiu 100% în meciul cu Wozniacki de sâmbătă", a declarat Simona Halep, într-un interviu acordat fostului tenismen spaniol Alex Corretja, în prezent specialist la Eurosport.

Toate articolele despre victoria Simonei Halep cu Angelique Kerber:

1. FĂRĂ CUVINTE! Simona Halep a făcut meciul carierei! » ULUITOARE! LIDERUL MONDIAL MERGE ÎN FINALĂ! BRAVO, SIMONA HALEP!

2. VIDEO SENZAŢIONAL! Punctul turneului în meciul Simona Halep - Angelique Kerber: raliul-nebun din startul decisivului

3. Meci de foc în finala Australian Open » Locul 1 WTA se decide la Melbourne

4. Primele declaraţii ale Simonei Halep după meciul epic cu Angelique Kerber: "Încerc să fiu calmă, sunt mândră de ceea ce am realizat"

5. Aici s-a jucat totul! TOP 3 elemente-cheie ale victoriei Simonei Halep: care a fost slăbiciunea devenită armă

6. Cifrele spun tot! Simona Halep a dominat-o categoric pe Angelique Kerber » Număr impresionant de puncte câștigătoare

7. UNICĂ în istorie! Simona Halep e la un pas de o performanţă FABULOASĂ în finala cu Caroline Wozniacki de la Australian Open

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.