Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Va fi penalizată Halep de organizatori pentru ce s-a întâmplat în decisivul cu Kerber? Alte două jucătoare au pățit-o

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 ianuarie 2018

Simona Halep (1 WTA) ar putea fi sancționată de organizatorii de la Australian Open din cauza indicațiilor primite de la Darren Cahill în timpul victoriei cu Angelique Kerber, scor 6-3, 4-6, 9-7. 

În setul decisiv, Darren Cahill i-a transmis Simonei Halep, prin niște gesturi elocvente, să se concentreze și să nu mai vocifereze. Vezi aici VIDEO cu momentul. Organizatorii ar putea considera că cei doi au încălcat regulile turneelor de Mare Șlem, în care antrenorii nu au voie să comunice cu elevii. 

precedentele care indică asta

Adolescenta de 15 ani din Ucraina, Marta Kostyuk (521 WTA), a fost amendată cu suma record de 25.000 de dolari din cauza sfaturilor primite de la antrenor în timpul partidei din turul secund, câştigată în faţa Oliviei Rogowska, scor 6-3, 7-5, anunțau cei de la HaroldSun.

Dominika Cibulkova a primit și ea o amendă de 3000 de dolari pentru aceeași culpă.

1,3 milioane de euro
a câștigat Halep odată cu accederea în finala Australian Open

Vezi și: AUSTRALIAN OPEN // Marius Copil, bătut şi cu banii luaţi » Topul amenzilor din 2018: Noua senzaţie din Ucraina are de plătit o mică avere

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.