Campionate

VIDEO Infarct în vestiar! A făcut un stop cardiac la pauză și a fost luat cu salvarea din vestiar. Meci suspendat!

Getty / Guliver Images

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 26 ianuarie 2018

Panică la "Merck-Stadion" din Darmstadt. La pauza meciului din Zweite Bundesliga, Jeff Strasser de-abia începuse să le vorbească jucătorilor săi. Era obosit, nervos, stresat de ultimul loc din clasament.

Dintr-o dată, i s-a făcut rău. Avea dureri mari de cap, îi venea să vomite. La un pas să leșine.

Când l-au văzut, doctorii lui Kaiserslautern au intervenit imediat, ajutați de cei ai gazdelor. I-au dat primul ajutor acolo, în cabină, dar era nevoie de mai mult de atât. Medicii au realizat că antrenorul luxemburghez a suferit un infarct. Ambulanța era pregătită.

"You'll never walk alone"

Crainicul arenei a anunțat că "o urgență medicală" i-a obligat pe organizatori să suspende partida, precizând că fostului jucător al lui Lautern și Mönchengladbach îi este foarte rău.

Fanii celor două echipe s-au unit și l-au aplaudat în picioare pe Strasser. Suporterii oaspeților au ținut fularele deasupra capului și au cântat "You'll never walk alone".

Kaiserslautern a comunicat pe Twitter: "Suntem în drum spre spital. Jeff este conștient". Și, din fericire, tehnicianul în vârstă de 43 de ani și-a revenit. A fost stabilizat, depășind pericolul. Viața sa a fost salvată. 

"Presiunea asupra antrenorilor crește tot mai mult în fiecare zi. Este aproape inuman ce trebuie să suporte" Eckhard Krautzun, fost antrenor Kaiserslautern

"Ceea ce i s-a întâmplat lui Jeff Strasser mă îngrijorează. Sper să-și revină repede"
Friedhelm Funkel, antrenor Fortuna Düsseldorf

"Oricât de mult am iubi fotbalul, sunt lucruri mai importante în viață"
Mesajul lui SV Darmstadt, pe Twitter

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.