Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Antrenorul Serenei Williams îi dă lecții Simonei Halep! Cum trebuie să joace cu Wozniacki pentru a câștiga: "Va încerca asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 ianuarie 2018

Patrick Mouratoglou este expert Eurosport și a vorbit despre finala feminină de la Australian Open, dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki. Antrenorul Serenei Williams i-a explicat româncei unde trebuie să se aștepte la o replică dură din partea danezei. 

"Este finala perfectă. Numerele 1 și 2 se duelează pentru primul lor turneu de Mare Șlem. Ambele au salvat mingi de meci, e o bătălie a nervilor. Wozniacki încearcă să-și valorifice serviciul, așa cum a făcut-o și în meciurile precedente.  Ar trebui să o ajute să rămână în schimburile lungi de mingi. Va încerca să-i atace slăbiciunile româncei.

Românca e mai agresivă în schimb, mai ales pe forehand. În plus, de la acel tur 3, Simona a ținut linia de tușă minunat. A jucat din ce în ce mai aproape de linia de fund a terenului.

Arată o agresivitate extraoridnară. Halep va vrea să o fixeze pe Wozniacki pe centrul terenului. Acest meci riscă să fie un nou roller-coaster pentru Simona", a zis Patrick Mouratoglou la Eurosport.

  • Finala dintre Halep și Wozniacki se joacă sâmbătă, în jurul orei 10:30, și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.