Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Ce a observat expertul Mats Wilander înainte de Halep - Wozniacki: "Este incredibilă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 ianuarie 2018

Suedezul Mats Wilander a vorbit despre finala dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki. Acesta explică armele pe care cele două jucătoare de top le au.

"Wozniacki a tot încercat să câștige un Mare Șlem. Și Simona face asta de câțiva ani. Ambele au un joc solid, sunt printre cele mai constante din circuitul feminin. E foarte important pragul ăsta, să câștige un turneu. Miza este imensă.

Partea grozavă este că ambele au fost numărul 1 WTA. Iar acum acest meci decide din nou acest clasament. E bine că ambele jucătoare își pot face tactica în funcție de adversar, sunt două jucătoare de top. Trebuie doar să fie concentrate.

Nu știu de ce Simona a jucat atât de agresiv cu Kerber, cert e că Wozniacki va fi mai proaspătă. Are mai multă putere. Dar maniera în care explodează Simona este incredibilă. Va fi o finală extraordinară, hai să spunem că Wozniacki are 51% șanse, iar Simona 49%", a zis Mats Wilander la Eurosport. 

  • Finala dintre Halep și Wozniacki se joacă sâmbătă, în jurul orei 10:30, și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.