Nationala

Burleanu, tot mai sigur pe încă un mandat la FRF! Anunțul făcut chiar de președintele FRF azi! Câți susținători are

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 26 January 2018

Alegerile pentru șefia FRF sunt pe 18 aprilie, însă candidații sunt în plină campanie electorală. Actualul președinte al Federiației, Răzvan Burleanu, tocmai a anunțat pe site-ul oficial că sunt 182 de membri FRF care îl susțin. 

Numărul este unul important din spusele oficialului, care se arată încântat de încrederea pe care o primește din partea cluburilor și asociațiilor județene. 

"În doar 14 zile, sunt deja 182 de membri FRF care și-au arătat susținerea ca să continuăm împreună! Cele 182 de propuneri de candidatură la președinția FRF venite pe numele meu din partea cluburilor și asociațiilor județene pe care le reprezentați înseamnă pentru mine cea mai bună dovadă că ceea ce am făcut în acești patru ani a contat pentru dumneavoastră!

Mă bucur enorm că în ciuda atacurilor și jignirilor străine de fotbal, în fața minciunilor care au vrut să ne dezbine, demonstrăm că realitatea este întotdeauna mai puternică decât ficțiunea construită de guralivi și trompete", a scris Răzvan Burleanu pe site-ul său.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.