Tenis

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Wozniacki despre meciul cu Halep: "E o poveste amuzantă" :)

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 ianuarie 2018

Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) și Caroline Wonziacki (27 de ani, locul 2 WTA) au stat față în față într-un interviu acordat celor de la WTA.

  • Cele două joacă sămbătă, de la ora 10:30, în finala Australian Open, partida putând fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1. 

 Caroline Wozniacki a vorbit despre situația inedită în care se află ea și Simona Halep, acestea jucând atât pentru locul 1 WTA cât și pentru primul turneu de Mare Șlem din carieră:

"Sunt nerăbdătoare. Am fost mult mai emoționată înaintea partidei din semifinale. Era mult mai multă presiune pe umerii mei. Mâine va fi o partidă specială. Voi intra pe teren împotriva Simonei, o jucătoare excelentă, numărul 1 în lume. E o poveste amuzantă. Locul 1 și locul 2, jucând una împotriva celeilalte pentru prima poziție și pentru primul turneu de Mare Șlem din carieră. Cred că este incredibil.

Pentru astfel de momente de antrenăm, momentele pe care le așteptăm o viață întreagă. Voi lupta și voi lăsa ultima fărâmă de energie pe teren. Sper să fie suficient".

CITEȘTE ȘI: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.