Tenis

Derby de România, de 3 ori peste meciul Simonei Halep cu Kerber! Care a fost audiența la ultimul joc al numărului 1 WTA

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 26 January 2018

Semifinala de joi de la Australian Open dintre Simona Halep și Angelique Kerber, scor 6-3, 4-6, 9-7, disputată de la ora României 07:00, a adus în fața televizoarelor de 3 ori mai puțin telespectatori decât ultimul derby FCSB - Dinamo.

Calificarea româncei în ultimul act de la Melbourne a fost urmărită în medie de 540.000 de telespectatori, iar vârful a fost în finalul setului decisiv când aproximativ 750.000 de persoane au stat cu sufletul la gură.

Comparativ, ultimul Derby de România a fost urmărit de 1,4 milioane de telespectatori, iar partida dintre România și Polonia din calificările pentru Mondialul din Rusia a ținut în fața televizoarelor aproximativ 2,5 milioane de oameni.

 

E adevărat că meciurile de fotbal s-au disputat seara, la ore accesibile, în timp ce confruntarea dintre Halep și Kerber a avut loc la 7 dimineața.

Toate aceste jocuri despre care e vorba au putut fi urmărite la nivel național. Meciul lui Halep a fost pe Eurosport, Derby de România pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV, iar partida naționalei a fost pe TVR 1.

  • Halep și Wozniacki joacă sămbătă, de la ora 10:30, în finala Australian Open, partida putând fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.