Liga 1

EXCLUSIV UPDATE Schimb surprinzător de jucători! Mutarea lui Nascimento e în impas

Articol de Eduard Apostol, Justin Gafiuc  —  vineri, 26 ianuarie 2018

Sursele GSP.ro susțin transferul lui Filipe Nascimento a intrat momentan în impas, din cauza unor detalii financiare. 

update 10:30

Rivaldinho a ajuns în Bulgaria pentru a face vizita medicală. Mutarea lui Nascimento este în impas, din cauza unor detalii financiare. Cele două formații vor continua tratativele.

UPDATE 01:40

GSP.ro a aflat pe parcursul nopții că și Rivaldinho va merge sâmbătă dimineață în Bulgaria pentru a face vizita medicală ca să semneze cu Levski Sofia. Detaliile contractuale încă n-au fost dezvăluite.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mijlocașul portughez în vârstă de 23 de ani a ajuns la un acord cu Levski Sofia, iar în schimbul său clubul Dinamo îl va primi pe Neluț Roșu (24 de ani/mijlocaș) și 120.000 de euro.

De altfel, Roșu, fostul campion al României cu Viitorul, declara la începutul anului că și-ar dori să joace pentru "câini": "Mi-aş dori să joc în străinătate, dar nu pot să zic că nu m-aş întoarce la o echipă bună, cu pretenţii, care să se bată în play-off. Nu pot să zic că nu sună tentant Dinamo. E o echipă cu tradiţie care în fiecare an îşi doreşte să prindă play-off-ul. Ar fi un dezastru dacă nu l-ar prinde".

Neluț Roșu, 24 de ani, s-a născut la Cluj-Napoca. Este mijlocaș central, evaluat de transfermarkt.com în vara 2017 la un milion de euro. A evoluat în carieră pentru CFR Cluj, Luceafărul Oradea, Concordia Chiajna, FC Botoșani și Viitorul. A luat titlul cu echipa lui Hagi sezonul trecut, jucând în 15 meciuri în toate competițiile. Sezonul acesta are 6 meciuri la Levski.

BURSA TRANSFERURILOR la DINAMO

Antrenor: Vasile Miriuţă (confirmat)
Veniri: Nistor (CFR Cluj), Popa (Botoşani), Popescu (Voluntari), Olteanu (Voluntari), Monroy (Petah Tikva), Pesici (Hajduk)
Plecări: Costache (CFR Cluj), Anton (Anzhi), Filip (Hajduk Split), Nascimento (Levski Sofia)

2 goluri a marcat Nascimento pentru Dinamo în cele 16 partide jucate în acest sezon de Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.