Tenis

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Marii campioni din tenis, mesaje emoționante pentru Simona Halep: "Va câștiga un turneu de Mare Șlem"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 ianuarie 2018

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open, 6-7(2), 6-3, 4-6 cu Caroline Wozniacki, însă a primit numai laude pentru evoluția în ultimul act, dar și pe parcursul turneului.

”Sunt atât de mândră să fac parte din tenisul feminin în această perioadă. Ce turneu au putut să facă Caroline Wozniacki și Simona Halep”
Johanna Konta

”Fericită pentru Wozniacki, dar dezamăgită pentru Simona. CE. MECI”
Bethanie Mattek-Sands

”Finală incredibilă. Jos pălăria pentru ambele fete. Foarte încântată pentru Wozniacki și sunt sigură că nu o să dureze foarte mult până când o s-o vedem pe Halep câștigând un Grand Slam”
Anne Keothavong

”Ce finală minunată! WOW!!! Felicitări pentru Caroline Wozniacki! A meritat așteptarea pentru primul titlu de Grand Slam, un trofeu atât de meritat. Jos pălăria pentru Simona Halep, ce turneu fantastic!
Casey Dellacqua

”Ce discurs a ținut Simona Halep!”
Daria Gavrilova

”Ce finală am avut la Australian Open. Mulțumim Simona Halep și Caroline Wozniacki pentru o luptă incredibilă. Felicitări pentru amândouă!”
Conchita Martinez

”Ce meci!!! Caroline Wozniacki vs. Simona Halep... Ambele merită toate felicitările din lume, dar e vremea lui Wozniacki să strălucească”
Boris Becker

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.