Tenis

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Ce a îndurat Halep la Australian Open: ”Am picioarele terminate!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 ianuarie 2018

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open, 6-7(2), 6-3, 4-6 cu Caroline Wozniacki. Totuși, românca e mândră de performanța obținută, oferind o reacție în acest sens.

"Dacă mi-ar fi spus cineva după primul tur că o să fiu în finală nu l-aș fi crezut, pentru că la început a fost foarte rău. Mă durea în fiecare zi.

N-am putut să mă antrenez mai mult de 10-15 minute. Zilnic, n-am făcut decât să lovesc câteva minute. Nu am crezut că pot să trec prin toate aceste meciuri", a spus Halep, pentru treizecizero.ro.

Simona a stat pe teren 14 ore și 20 de minute, deși în primul tur, când a trecut de Destanee Aiava, scor 7-6, 6-1, a avut mari probleme la gleznă după ce a călcat strâmb.

Aceasta a vorbit în detaliu despre durerile fizice pe care le-a îndurat la Australian Open: ”Am fost foarte obosită. Am avut multe probleme la picioare, dureri peste tot. Piciorul drept e umflat. Ambele-s terminate”.

Citește și: SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Ai ratat finala de la Australian Open! Tot ce trebuie să știi e aici: reacții, opinii, analize + imagini de la Melbourne

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.