Liga 1

GALERIE FOTO CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA » Diii! Dică a luat primele măsuri după eșecurile din 2018 + imagini de la antrenamentul FCSB-ului

+19 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol, Cristi Preda (foto)  —  sâmbătă, 27 ianuarie 2018

Roş-albaştrii şi-au propus câştigarea campionatului în primăvara ce urmează. Nicolae Dică a ţinut o şedinţă în care i-a certat pe jucători pentru modul cum au tratat prima jumătate de oră în eşecul cu Admira Wacker (2-3), când echipa a încasat trei goluri.

Antrenamentele ce-au urmat celei de-a două înfrângeri din tot atâtea meciuri în 2018 au fost dure. Jucătorii nu au fost menajaţi, chiar dacă diseară au un alt amical, cu Jiangsu Suning, formaţia lui Fabio Capello.

Ieri dimineaţă, pe durata finalei de la Australian Open, steliştii au trudit pe teren. Staff-ul tehnic a comandat exerciţii care i-au stors pe fotbalişti. Aceştia şi-au mai tras sufletul în timpul miuţelor.

Dică s-a plimbat printre jucători şi le-a cerut să nu comenteze şi să fie concentrați doar la antrenamente, mai ales că sâmbăta viitoare începe, oficial, sezonul, cu meciul din deplasare de la Mediaş.

Un altul la antrenamente 

Gabriel Enache încearcă să-şi revină după evoluţii nefericite ce l-au afectat în ediţia de toamnă. Fotbalistul plătit cu 16.000 de euro pe lună are prestaţii mai sigure la antrenamente spre deosebire de partidele oficiale şi amicale. Ieri, Enache a jubilat (foto) la miuţă, după ce s-a remarcat în faţa coechipierilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.