Tenis

A pierdut finala Australian Open și acum dă vina pe organizatori: "Nu, nu m-au întrebat. Nu înțeleg de ce au făcut asta"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 ianuarie 2018

Marin Cilic ( ATP) a pierdut finala Australian Open în fața lui Roger Federer (2 ATP), scor 2-6, 7-6, 3-6, 6-3, 1-6, și crede că o parte din vină le aparține și organizatorilor de la Melbourne.

Cilic s-a plâns în timpul conferinței de presă de faptul că șefii turneului de la Antipozi au tras acoperișul arenei Rod Laver.

"Am jucat toate meciurile de până acum în aer liber. M-am pregătit din nou pentru o zi călduroasă, pentru peste 38 de grade Celsius. A fost dificil să mă adaptez, mai ales în debutul întâlnirii. Nu înțeleg de ce au făcut asta. E greu să te trezești într-o astfel de situație chiar în ziua finalei.

Nu am fost întrebat. Au venit și mi-au spus că e foarte probabil să jucăm cu acoperișul tras și că decizia finală va fi anunțată cu câteva ore înaintea finalei. Nu am reacționat, doar că e o diferență uriașă de temperatură, de la 38 la 24 de grade. A fost mai frig decât aș fi bănuit", a declarat Cilic în timpul conferinței de presă.

Citește și: GALERIE FOTO 20GER Federer! » Elvețianul s-a impus în 5 seturi în finala de la Australian Open cu Marin Cilici și a ajuns la 20 de turnee de Mare Șlem câștigate

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.