Liga 1

Repatriere de senzație pentru Dinamo » Revine Torje! Miriuță: "Nu are postul de titular asigurat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 ianuarie 2018

Gabi Torje, 28 de ani, e foarte aproape de a reveni la Dinamo! Jucătorul va veni în această seară la București cu avionul, de la Timișoara, pentru a semna contractul.

Mijlocașul care ține de Akhmat Grozny, iar în tur a fost împrumutat la Karabukspor, ar putea juca pentru Dinamo în acest retur de campionat, informează TV Digi Sport.

"Eu am aflat acum, de la voi. Indiferent ce jucător nou vine, nu are postul de titular asigurat. Dacă vine, va trebui să accepte concurența. Dacă e mai bun ca Nistor, de exemplu, sau ca Salomao, Pesici... atunci va juca. Torje e un fotbalist extraordinar, jucător de națională, dar nu poți să vii să fii titular. E foarte greu, n-a făcut nici pregătirea cu noi. Dar e binevenit!", a declarat Miriuță pentru sursa citată.

Torje a mai jucat la Dinamo în perioada 2008-2011, dar nu a câștigat nici un trofeu cu echipa "câinilor". Este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști care au trecut pe la Dinamo, declarând în repetate rânduri că este anti-Steaua și refuză să joace vreodată pentru roș-albaștri: "Am avut ofertă de la FCSB acum doi ani de zile. Am fost sunat de cineva de acolo şi i-am spus că nu pot să mă duc. S-a încheiat discuţia în secunda doi. Nu are rost să mă duc acolo, eu sunt dinamovist".

"Un mare plus e că e Torje e dinamovist declarat și vrea să joace acolo"
Daniel Niculae

2.500.000 €este cota lui Gabi Torje pe transfermarkt.com

18 meciuri
a adunat Torje în acest sezon la Karabuk. A marcat de 4 ori și a oferit două pase decisive

Citește și: Dinamo pregătește încă o mutare-bombă pe piața transferurilor! Vrea un fost internațional român, Miriuță confirmă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.