Tenis

FOTO Și cu asta a închis oficial aventura » Mesajul postat de Halep în această dimineață

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 ianuarie 2018

Simona Halep, locul 2 WTA, a revenit luni în țară, după finala pierdută la Australian Open, 6-7 (2), 6-3, 4-6, contra Carolinei Wozniacki.

Simona Halep a postat în această dimineață un mesaj după finala pierdută la Australian Open 2018, a treia de Grand Slam din carieră. Halep s-a declarat satisfăcută de prestația de la Melbourne, i-a mulțumit antrenorului Darren Cahill și speră să mai aibă oportunitatea de a câștiga un Grand Slam.

"La revedere, Melbourne. A fost un turneu excelent. Mereu este un moment special să joci într-o finală la un turneu de Grand Slam. Nu este trofeul pe care îl doream, dar sunt recunoscătoare pentru această experiență.

Îți mulțumesc D (n.r. Darren) pentru că ești alături de mine în aceast frumoasă călătorie. Este a doua finală de Grand Slam împreună, să sperăm că vom avea din nou această oportunitate  și că a treia finală va fi a noastră", a scris Halep pe Instagram.

Citește și: Una dintre cele mai mari campioane din tenis a explicat de ce a pierdut Simona Halep finala Australian Open: "Aici a greșit"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.