Liga 1

Rivaldinho îl atacă fără menajamente pe Miriuță: "Habar n-are de fotbal!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 ianuarie 2018

Abia ajuns la Levski Sofia după ce Dinamo nu a mai contat pe el, atacantul Rivaldinho îl acuză pe antrenorul "câinilor", Vasile Miriuță.

Brazilianul de 22 de ani a spus că tehnicianul lui Dinamo nu i-a dat prea multe șanse și l-a acuzat că a vrut de la început să îl îndepărteze de la echipă.

"Nu a fost dificil să plec. Eu nu îmi doream să mai stau cu ei. Am rămas în Bucureşti ca să mă recuperez la o clinică particulară pentru că Dinamo nu are structura necesară pentru a face asta. Mi-am imaginat că o să se ajungă aici când am refuzat să mă transfer în Turcia. Recunosc că nici eu nu îmi mai doream să mai lucrez cu ei.

În plus, antrenorului nu îi plăceau jucătorii străini și de aceea nu am fost folosit  mai des. Nu îi plăcea de mine pentru că eu nu vorbesc română, germană sau franceză, așa cum o fac ceilalţi atacanţi de la Dinamo. Însă am ajuns să joc destule meciuri într-un final, chiar dacă am fost accidentat. Am făcut toate acestea pentru a-mi ajuta echipa.

Eu mereu am avut parte de puţină încredere la Dinamo, în special cu Miriuţă. Eu dădeam gol şi în următorul meci eram ţinut pe banca de rezerve. Asta demonstrează că el nu înţelege nimic din fotbal! Poţi să îmi spui un atacant de la Dinamo care are mai multe goluri decât mine în acest sezon? Nu există niciunul", a spus Rivaldinho pentru Fanatik.

Rivaldinho a venit la Dinamo în februarie 2017. În acest sezon a dat 4 goluri în 23 de meciuri jucate în toate competițiile. În total, are 6 goluri în 37 de meciuri pentru Dinamo.

500.000 €este cota lui Rivaldinho, potrivit transfermarkt.de 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.