Liga 1

UPDATE EXCLUSIV Transferul lui Torje a intrat în impas! Ce blochează revenirea mijlocașului la Dinamo

Articol de Eduard Apostol, Sergiu Alexandru  —  Wednesday, 31 January 2018

Revenirea lui Gabi Torje la Dinamo, sub formă de împrumut de la Ahmat Groznâi, a intrat în impas din cauza turcilor de la Karabukspor.

update 14:20

Contactat de GSP.RO, Cristea Opria, impresarul lui Torje a confirmat problemele legate de transferul lui Gabi Torje: "Da, sunt ceva probleme cu turcii, cu actele lui. Transferul nu se va realiza azi. Între Dinamo și Gabi totul este în regule, nu vor apărea dificultăți".

 

update 14:00

Dinamo și Ahmat au ajuns la un acord, iar Gabi Torje s-a înțeles cu șefii echipei din Ștefan cel Mare. Totuși, mutarea a intrat pentru moment în impas, iar transferul este blocat de turcii de la Karabukspor, echipă la care Torje a fost împrumutat în prima parte a sezonului.

Torje mai are de primit 500.000 de euro de la Karabuk, iar mijlocașul de 28 de ani are de ales: primește banii de la turci sau renunță la bani pentru a semna cu Dinamo.

Știrea inițială:

Dinamo și mijlocașul de 28 de ani au ajuns la un acord, iar fotbalistul lui Ahmat Grozny va fi împrumutat pe următoarele 6 luni. Mijlocașul lateral a efectuat în această dimineață vizita medicală și va semna în cursul zilei de azi, potrivit TV Digi Sport.

Rușii și-au dat acordul pentru ca Torje să joace la Dinamo, urmând ca echipa alb-roșie să-i achite 10.000 de euro pe lună, din salariul de 30.000 de euro lunar.

Torje a mai jucat la Dinamo în perioada 2008-2011, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători. A evoluat în 137 de partide și a marcat 20 de goluri. Acesta a fost vândut pentru 5 milioane de euro la Udinese și a mai evoluat la Poli Timișoara, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanilor, Ahmat și Karabukspor.

2.500.000 €este cota lui Gabi Torje pe transfermarkt.com

18 meciuri
a adunat Torje în acest sezon la Karabuk. A marcat de 4 ori și a oferit două pase decisive

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.