Stranieri

A dat cărțile pe față! De ce a plecat Adi Popa de la Reading: "În ultima vreme, veneau cu scuze că nu mă primesc nici la echipa a doua!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 ianuarie 2018

Adi Popa a semnat cu saudiții de la Al Taawon, iar la nici 12 ore de când a aterizat în Arabia Saudită, fostul fotbalist al FCSB-ului a debutat în tricoul noii formații. A explicat apoi cum a fost înlăturat de la Reading, unde s-a simțit nedreptățit. 

"Am aterizat ieri dimineață, iar la 7 seara am jucat meci oficial cu Al Nasr. Am dormit până la 3, am luat o gustare și apoi la stadion. Sunt împrumutat pentru că la Reading nu conta nimic. Nici cum mă antrenam, nici cum jucam. Aveam evoluții apreciate la echipa a doua, dar nu aveam nicio șansă.

În ultima vreme îmi tot veneau cu niște scuze care n-aveau nicio legătură cu nimic, ca să nu mai merg nici la echipa a doua. Nu știu care a fost problema. Din vară s-a schimbat ceva brusc, când eu eram la echipa națională. Orice aș fi făcut sau cum m-aș fi antrenat nu primeam nicio șansă. Nu mă mai luau nici în lot.

Am fost omul meciului cu Aston Villa și apoi n-am mai prins echipa. N-am mai jucat niciun minut o lună de zile. În Cupă, cu Swansea, iar am jucat bine, apoi 3 luni out fără nicio explicație. Sunt împrumutat până în vară și mai am 2 ani de contract. Nu e clauză de cumpărare, dar vom vedea din vară", a zis Adi Popa la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.