Campionate

FOTO IMPRESIONANT Lecție pentru Liga 1! Coregrafie superbă realizată în această seară în Premier League: "El e un singur om, noi suntem un oraș"

+2 Foto
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 ianuarie 2018

Fanii lui Newcastle au realizat o coregrafie impresionantă la meciul din această seară jucat pe teren propriu cu Burnley (1-1), în Premier League.

Susținătorii "coțofenelor" au pregătit un mesaj de-a dreptul emoționant, care face referire la perioada neagră prin care trece echipa în ultimii ani.

"Nu renunța niciodata la clubul tău. Continuă să-l susții, e clubul tau și crede-mă, Newcastle e mai mare decât oricine. Știu, doare, dar mergi înainte! El e un singur om, noi suntem un oraș, o întreagă populație. Crede-mă!", a fost mesajul emoționant al fanilor lui Newcastle transmis patronului Mike Ashley, sub al cărui management echipa a retrogradat de două ori în ultimii 10 ani. 

Mesajul fanilor lui Newcastle este o parafrazare a unui citat din 2008 al lui Kevin Keegan, fost jucător și antrenor la Newcastle.

Mesajul-manifest poate fi însă și un deziderat pentru echipele de tradiție din Liga 1, dezafiliate, desființate, dispărute abuziv sau trecute prin "cenușa" falimentului. 


*FOTO: Reuters (click pe imagine pentru zoom)

Trecută prin purgatoriul ligii secunde timp de un an, Newcastle a revenit în acest sezon în Premier League. 

Antrenată de Rafa Benitez, Newcastle United se face de râs în actualul sezon. Tocmai a bifat cu Burnley, 1-1, meciul cu numărul 8 consecutiv fără victorie pe propriul teren în campionat!, un nou record negativ în istoria echipei, și se află la doar un punct de primul loc retrogradabil. 

4 titluri
are Newcastle în Anglia. Ultimul a fost cucerit în 1927, acum aproape un secol! 

1892
e anul în care a fost înființată Newcastle

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.