Liga 1

OFICIAL Transferul a fost anunțat azi de FCSB » Toate detaliile mutării

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 februarie 2018

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Florin Niță a ajuns la Sparta Praga, acolo unde mai joacă Bogdan Vătejelu și Nicolae Stanciu.

FCSB a anunțat pe pagina oficială de facebook transferul portarului de 30 de ani, care joacă la FCSB de patru ani și jumătate, fiind adus de Laurențiu Reghecampf de la Chiajna.

Pentru Niță, FCSB a încasat 2 milioane de euro, iar suma ar putea crește în funcție de performanțele echipei din Cehia. Niță a semnat miercuri seară contractul cu noua sa formație, aflată pe locul 5 în campionatul ceh. La cehi, internaționalul român a va încasa un salariu de 500.000 de euro pe an.

La FCSB, Niță a jucat 117 meciuri și a câștigat 6 trofee, 2 titluri de campion, 2 Cupe ale Ligii, o Cupă a României și o Supercupă, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din ultimii ani.

 

Florin Niță a devenit astfel cel mai scump portar vândut vreodată de clubul roș-albastru devansându-i pe Bogdan Stelea, Hamutovsk și Silviu Lung.  În acest moment, în lotul lui Nicolae Dică mai sunt doi portari, Andrei Vlad și Eduard Stăncioiu.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.