Liga 1

FCSB mai vinde un jucător! Becali anunță oferta impresionantă primită pentru cel mai bun fotbalist din tur: "Cer 3 milioane de euro"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 februarie 2018

După ce l-a vândut pe Florin Niță la Sparta Praga, Gigi Becali a dezvăluit că FCSB s-ar putea despărți de Harlem Gnohere.

Patronul FCSB a dezvăluit că atacantul francez de 29 de ani are o ofertă din China, pentru 2,5 milioane de euro. Becali spune că vrea 3 milioane de euro pentru Gnohere, dar este dispus să accepte și oferta actuală.

"Pentru Gnohere am o ofertă din China de 2,5 milioane de euro. Eu vreau 3 milioane de euro pe el. Dacă accept din prima, chinezii zic că am cedat prea ușor. Dar eu trebuie să mă țin tare. O să negociez pentru 3 milioane și la final accept 2,5 milioane, să zic că am cedat eu.

Dacă pleacă, Florin Tănase o să fie cel mai tare atacant. Oricum aș mai aduce un jucător. Vom vedea", a spus Gigi Becali la Pro X.

1.600.000 €este cota lui Gnohere, potrivit transfermarkt.de

Gnohere a venit la FCSB în ianuarie 2017, de la Dinamo, pentru 250.000 de euro. În acest sezon este golgeterul FCSB, cu 16 goluri în 31 de meciuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.