Liga 1

Talpan, jignit în direct la TV: "Dacă pui mintea lui Talpan unui câine, turbează câinele"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 februarie 2018

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre războiul cu CSA Steaua, pentru marca Steaua și despre termenul de pe 7 martie, în procesul în care Armata cere 36 de milioane de euro.

Finanțatorul FCSB l-a jignit pe Florin Talpan, juristul CSA, cel care s-a implicat foarte mult în procesele cu echipa din Liga 1. "Dacă pui mintea lui Talpan unui câine, turbează câinele."

Gigi Becali a atacat și Armata din cauza procesului pentru despăgubiri.

"Doar ne-am judecat pe prescripție și proceduri. Acum o să dea un termen și o să fie înca 3-4 ani. Când ceri prejudiciu spui ce pagubă ai avut. Cei de la Armată au produs într-un an 12 euro, în altul au produs 8.000 și în altul 12.000. Asta e ce au spus cei de la Corpul de Control al Primului Ministru. Dacă în trei ani ai câștigat din vânzare de produse 20.012 de euro, cum zici tu că ți-a adus Becali prejudiciu de 37 de milioane de euro?

Armata trebuie să spună câți bani câștigau din fulare, tricouri, șepci, blugi și cămăși. N-a putut să vândă șepci de 37 de milioane de euro. Armata a luat contabilitatea Stelei de pe site-ul Ministerului de Finanțe și a pus doar veniturile, nu și cheltuielile. A pus toate veniturile lui Becali în 13 ani, toată munca lui Becali", a adăugat Becali.

Suma de 36 de milioane de euro reprezintă despăgubiri pentru utilizarea fără drept a numelui Steaua în ultimii 10 ani. Instanța a decis în decembrie 2014 că Becali n-a preluat niciodată brandul Steaua. În 2003, când s-a creat societatea pe acțiuni pe care a ajuns s-o controleze Gigi, SA a căpătat doar lotul, nu și marca tradițională a roș-albaștrilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.