Tenis

VIDEO Wozniacki defilează în circuitul WTA » A fost aproape de umilința supremă în fața marii speranțe a tenisului din Rusia

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 februarie 2018

Caroline Wozniacki (1 WTA) a trecut fără probleme de Anastasia Potapova (235 WTA), marea speranță a tenisului din Rusia, scor 6-0, 6-1, în turul secund al turneului de la Sankt Petersburg.

 Lui Caroline Wozniacki îi priește postura de lider mondial. În turul secund al turneului de la Sankt Petersburg, daneza a trecut în doar 68 de minute de marea speranță a tenisului din Rusia, Anastasia Potapova, lipsindu-i doar un game să-i administreze umilința supremă, victorie la zero. 

Jucătoarea de doar 16 ani reușise o victorie spectaculoasă în primul tur, scor 6-2, 6-4, în fața nemțoaicei Tatjana Maria (49 WTA).

Wozniacki n-a jucat în primul tur, după câștigarea Australian Open. În sferturile de finală va da peste o altă rusoaică, Daria Kasatkina (23 WTA). 

Simona Halep a spus pas turneului de la Sankt Petersburg, din cauza accidentării suferite la glezna stângă în primul tur al Australian Open. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.