Liga 1

Nemilos! Un fost antrenor al "câinilor" face praf situația de la Dinamo și îl distruge pe Negoiță: "Ce am trăit acolo nu am trăit nicăieri în 30 de ani de carieră"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 februarie 2018

Ioan Andone, fostul tehnician al lui Dinamo, a criticat în termeni duri situația lui Dinamo, lansând un atac subtil la adresa finanțatorului Ionuț Negoiță. 

"Fălcosul" a rememorat situația trăită în sezonul precedent, când clubul l-a vândut pe Dorin Rotariu înainte de primul meci oficial din 2017. 

"Ce am trăit acolo nu am trăit nicăieri în cei aproape 30 de ani de carieră. Mi l-au vândut pe Rotariu în ultimele 6 ore ale perioadei de transferuri. Echipa era făcută cu el, jucasem multe meciuri amicale, echipa reacționa cum voiam eu, iar ei mi l-au vândut cu 3 zile înainte de meciul cu Viitorul.

Cum te simți tu, antrenor, pe bancă, atunci când pățești asta? Eu am aflat de vânzarea lui la 7 seara.

A fost o prostie din partea mea să mă întorc la Dinamo. M-am întors pentru că am crezut în proiectul acela, dar nu am înțeles nimic din ceea ce s-a întâmplat. Cred că nici suporterul dinamovist nu înțelege. Eu cunosc bine ceea ce e la Dinamo, dar am visat că pot face lucrurile să meargă. Mi-au vândut 4 titulari, au luat 4 milioane de euro, iar eu a trebuit să plec după 7 luni pentru că periclitam intrarea în play-off.

Dar la noi meseria de antrenor nu este deloc respectată. Și dacă la Dinamo lucrurile acestea se întâmplă chiar și după plecarea mea sau a lui Rednic, e o problemă. Ce se vrea acolo nu se face așa, peste noapte. Vorbim de Dinamo și trebuie să investești", a declarat Ioan Andone, conform ProSport.

Andone a antrenat-o pe Dinamo ultima oară între mai 2016 și februarie 2017. A fost demis cu 3 etape înainte de finalul sezonului regular din ediția precedentă, fiind înlocuit cu Cosmin Contra. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.