Campionate

Suspendare de 6 luni pentru arbitrul care i-a pus piedică lui Diego Carlos și apoi l-a eliminat » Ce decizie a luat "centralul"

Foto: Reuters

Articol de Gabi Jurca  —  vineri, 02 februarie 2018

Tony Chapron, arbitrul care s-a făcut remarcat în partida dintre Nantes și PSG, a fost suspendat timp de 6 luni de federația franceză.

Arbitrul a fost protagonistul unui episod neplăcut din partida de Ligue 1 de luna trecută. Pe un contraatac al PSG-ului, Tony Chapron și jucătorul lui Nantes, Diego Carlos, s-au ciocnit, iar arbitrul a căzut. La pământ fiind, acesta i-a pus piedică brazilianului și apoi l-a eliminat, arătându-i al doilea cartonaș galben.

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal din Franța a luat joi decizia de a-l suspenda pe o perioadă de 6 luni, iar cartonașul roșu primit de Diego Carlos a fost anulat, chiar la cererea arbitrului de 45 de ani.

“După ce ne-am ciocnit, am simțit o durere puternică într-o zonă unde am fost accidentat. Reflexul meu nefericit a fost să întind piciorul.“ este explicația arbitrului pentru gestul său.

Cu câteva săptâmâni înainte de acest episod, Tony Chapron își anunțase decizia de a se retrage la finalul sezonului.Francezul are peste 400 de meciuri arbitrate la activ.

Surse: skysports.comthesun.co.uk, bbc.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.