Liga 1

EXCLUSIV Un fost oficial stelist face dezvăluiri despre relația Becali - antrenor: "«Săracul» tremura de emoție să-l ia Gigi" » Vorbește și de MM Stoica: "Are defectul ăsta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 February 2018

Narcis Răducan a acordat un amplu interviu pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor și a vorbit despre FCSB.

Fostul conducător la echipe precum FCSB, Unirea Urziceni, Viitorul, Chiajna, Astra și Pandurii a dezvăluit care este problema lui Mihai Stoica atunci când face transferuri.

"MM Stoica are un defect... Defect, poate nu e defect! Îi plac mijlocașii centrali invizibili: Hoban, Pintilii. Pe astfel de jucători îi supraestima când vorbea despre ei. Mie îmi plac driblangiii, mă atrage un astfel de fotbalist și s-ar putea să nu-i mai văd clar defectele", a spus Narcis Răducan pentru Gazeta Sporturilor. 

Răducan a vorbit și despre relația dintre Gigi Becali și antrenorii de la FCSB, dezvăluind că a trebuit să le transmită antrenorilor indicații de la patron.

"Gigi știe că Steaua e o trambulină pentru antrenori și că e o atracție. Eu mi-am dat seama de psihologia tehnicianului care vine la Steaua, că am prins 6 numiri de antrenori numai într-un an! Fiecăruia i se furnică pielea atunci când e ofertat. Se gândește «pot să iau campionatul, că am cei mai buni fotbaliști la dispoziție. Dacă încep bine, mă lasă și Gigi în pace, nu mă bate la cap. Și dacă m-a ajutat Dumnezeu să bifez un titlu, pe urmă oi prinde eu o panaramă de prin Turcia, Arabia sau China!».

Da, Becali mi-a transmis indicații pentru antrenori. De multe ori. Am știut să gestionez situația și când n-am mai știut, am plecat. Trebuie să înțelegeți clar: acolo te duci doar dacă vrei, nu e nicio sclavie! Când oamenii din staff câștigă 5.000, 3.000 de euro pe lună, nu e nicio sclavie! Nu te obligă nimeni să te duci la Steaua. Dimpotrivă, e coadă! Nu e nimeni de compătimit, așa cum se mai spune «săracul X, ce pățește cu Becali!». Nu, «săracul» tremura de emoție să-l ia Gigi!", a adăugat oficialul.

Citește și: EXCLUSIV Primul om de fotbal care îndrăznește să facă un raport lucid despre fiul lui Hagi: ”Ianis nu e top class!”

Citește și: EXCLUSIV Un versat conducător de club din Liga 1 dezvăluie că a discutat cu Negoiță: ”Dinamo sună tentant, dar lumea mă vede stelist!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.