Liga 1

Becali l-a scos din sărite pe Dan Petrescu: "Nu e normal să faci așa ceva!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 February 2018

Dan Petrescu s-a supărat foarte tare pentru că Gigi Becali a declarat public că-l dorește pe portarul Giedrius Arlauskis de la CFR Cluj, după plecarea lui Florin Niță la Sparta Praga.

"Nu e normal să faci astfel de declarații. În nicio țară din lume nu se fac astfel de declarații. Patronul echipei să declare la televizor că vrea portarul echipei contracandidată?! Nu mi se pare corect, dar suntem obișnuiți", a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul lui CFR Cluj a continuat în aceeași notă: "N-o să mă uit la meciul Stelei (n.r. cu Gaz Metan). O să mă concentrez pe meciul nostru și o să mă uit la meciuri din Spania, Anglia. Înainte de meciul cu Steaua o să mă uit la toate meciurile".

"Dinamo, dacă se va califica în play-off, se va bate la campionat sută la sută. Dacă nu se luau punctele nu avea nicio șansă, dar în momentul când se iau puncte sunt convins că toate cele 6 echipe se vor bate la campionat. Dinamo, la ce lot are, sunt convins că va fi în play-off, mai ales că au făcut achiziții foarte bune" Dan Petrescu

Pentru CFR Cluj urmează meciul de luni de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, de la ora 20:45.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.