Stranieri

VIDEO Răzvan Marin a intrat de pe bancă și a înscris din nou pentru Standard! Antrenorul, criticat pentru că l-a scos din echipă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 februarie 2018

Antrenorul lui Standard Liege l-a lăsat pe banca de rezerve pe Răzvan Marin în meciul câștigat în deplasare cu Lokeren, scor 3-0, din etapa a 25-a din Belgia. Românul a intrat pe teren în minutul 88 și două minute mai târziu a marcat.

Edmond a deschis scorul înainte de pauză, iar Cop a majorat diferența în minutul 84 din penalty. În minutul 88, când pe teren și-a făcut apariția Răzvan Marin, a fost eliminat de la gazde Terki.

Mijlocașul român a înscris în minutul 90 cu un șut la colțul lung.

Vezi VIDEO cu golul lui Marin!

3 goluri
în 21 de meciuri a bifat Răzvan Marin pentru Standard în campionat

Antrenorul lui Standard criticat din cauza lui Marin

Înaintea meciului, fanii lui Standard i-au cerut socoteală tehnicianului Sa Pinto pentru decizia de a nu-l titulariza pe mijlocașul de 21 de ani.

"Răzvan Marin e pe bancă? Acest jucător e minunat, avem nevoie de el și nu este momentul să pierdem puncte", a scris un fan al lui Standard pe Twitter.

"E o alegere ciudată. Antrenorului îi place riscul", a comentat un alt suporter belgian.

"Marin e rezervă. Vom vedea în două ore dacă e o decizie bună sau nu", a comentat un alt belgian înaintea meciului.

Răzvan Marin e unul dintre cei mai buni jucători ai lui Standard în acest moment, fiind omul care a reușit goluri importante și pase decisive foarte multe în ultima perioadă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.