Liga 1

FOTO + VIDEO Vlad e kamikaze » 3 faze în prima repriză la care le-a dat mari emoții coechipierilor

+7 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 February 2018

FCSB a câștigat în această seară primul meci oficial din 2018, pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, scor 2-1. 

Deși a condus la pauză cu 1-0, echipa lui Dică a avut un start ezitant de meci, în care a supraviețuit doar datorită impreciziei ardelenilor. 

Andrei Vlad, înlocuitorul de 18 ani al lui Florin Niță, a avut o primă repriză nesigură, în contrast cu calmul afișat de fostul titular dintre buturi: 

1. Vlad a fost salvat de bară în minutul 15, după ce Olaru l-a lăsat în urmă pe Găman și a șutat la colțul lung. Goalkeeper-ul a avut o ieșire ușor hazardată, iar dacă mingea ar fi fost pe cadrul porții probabil ar fi fost bătut

2. Doar două minute mai târziu, Vlad era s-o comită. La un șut banal al medieșenilor, portarul a bâlbâit mingea, scăpând-o în corner. 

3. Vlad a fost din nou în dificultate în minutul 27, când s-a poziționat curios la lovitura liberă executată de Chamed. Goalkeeper-ul a reușit până la urmă să se redreseze și a ajuns mingea trimisă nu foarte puternic de jucătorul gazdelor. A respins în transversală și a fost salvat de ratarea de-a dreptul uluitoare a lui Olaru, care din doar câțiva metri a trimis mult peste poartă. VIDEO

În minutul 79, Vlad n-a avut ce să facă la reușita lui Ionuț Neagu. Șutul ex-gălățeanului a fost deviat în plasă de Larie. 

AICI poți urmări liveTEXT meciul dintre Gaz Metan și FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.