Liga 1

GAZ METAN - FCSB 1-2 // VIDEO A "născut" Alibec! ;) » Cât timp trecuse de la ultimul lui gol în Liga 1 + prostia comisă în minutul 72

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 February 2018

Denis Alibec a reușit în sfârșit să spargă gheața pentru FCSB în acest campionat, atacantul marcând golul doi al echipei sale în meciul de la Mediaș, în minutul 62. Șapte minute mai târziu, a luat un "galben" aiurea și va lipsi cu CFR Cluj! Roș-albaștrii s-au impus cu 2-1.

Alibec a început meciul pe banca de rezerve, dar a fost introdus pe teren imediat după pauză, în locul lui Dennis Man. 

Nou-intratul a confirmat încrederea lui Dică și a reușit să înscrie în minutul 62. Lansat ideal de Budescu, Alibec i-a lăsat în spate pe fundașii lui Gaz Metan, a trecut și de Greab și a îndeplinit o simplă formalitate. 

Alibec nu mai marcase în campionat de nu mai puțin de 8 luni și 22 de zile, atunci când reușea o "dublă" în meciul cu CS U Craiova, 3-0, din ultima etapă a play-off-ului sezonului trecut. 

FĂRĂ VÂRFURI CU CFR!

După gol, Denis a făcut un fault aiurea la mijlocul terenului și a văzut cartonașul galben. El va fi suspendat astfel în următoarea etapă, acasă cu CFR Cluj. Dică nu-l are la dispoziție nici pe Gnohere, care mai are de ispășit o rundă de suspendare. 

VIDEO cu golul lui Alibec

AICI poți urmări liveTEXT meciul dintre Gaz Metan și FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.