Campionate

VIDEO + FOTO Continuă degringolada: Real Madrid s-a încurcat pe terenul lui Levante! Final horror pentru echipa lui Zidane

+8 Foto
FOTO: REUTERS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 februarie 2018

Real Madrid a continuat și în această seară degringolada din actualul sezon din La Liga. Campioana en-titre a condus de două ori pe terenul lui Levante (2-2), însă s-a văzut egalată de fiecare dată. 

Ramos a deschis scorul în minutul 11, servit de Kroos, însă Emmanuel Boateng a egalat cu trei minute înainte de finalul reprizei.

Cu Bale, Benzema și Ronaldo pe teren, Real Madrid a punctat a doua oară abia în minutul 81, de Isco, care a fructificat pasa inspirată a francezului. 

Levante a egalat nesperat în minutul 89, atunci când nesincronizările din apărarea lui Real l-au lăsat pe Pazzini singur cu Navas. Fostul atacant al lui Milan și Inter nu a iertat, stabilind astfel scorul final al partidei. 

VIDEO cu golurile

În urma remizei de pe terenul lui Levante, Real a acumulat 39 de puncte și ratează șansa de a urca pe locul 3. Madrielnii sunt acum la 18 puncte de Barcelona, care se poate distanța la 21 dacă se impune duminică pe terenul lui Espanyol.

De partea cealaltă, Levante e pe locul 17, cu 20 de puncte.

FINAL » Levante - Real Madrid 2-2Au marcat: Pazzini '89,  E Boateng '42 / Ramos '11, Isco '81

Echipele de start:

Levante: Oier - Coke, Postigo, Rober, Luna - Lukic, Lerma, Doukoure - Morales, Boateng, Ivi

Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.