Stranieri

După ultima umilință din campionat, antrenorul lui Andone a fost demis » Cine este favorit să îi ia locul

Articol de Gabi Jurca  —  duminică, 04 februarie 2018

Echipa la care evoluează românul Florin Andone, Deportivo La Coruña, l-a demis duminică pe Cristóbal Parralo. 

Umilința din ultima etapă cu lui Real Sociedad, scor 0-5, este picătura care a umplut paharul, iar conducerea lui Deportivo a decis să nu mai continue cu Parralo la cârma echipei. Clubul a anunțat pe site-ul oficial că antrenorul de de 50 de ani a fost demis ca urmare a rezultatelor slabe obținute până acum. Nu a fost oferită nicio informație cu privire la succesorul său, însă, conform sport.es, favorit să preia cârma echipei este Martin Lasarte. Fostul jucător al galicienilor a rămas liber de contract după despărțirea de Nacional, din prima ligă a Uruguayului.

În cele 13 partide disputate cu Parralo pe bancă din octombrie încoace, antrenorul spaniol a obținut doar 9 puncte: 2 victorii, 3 egaluri și 8 infrangeri. Ultima victorie a echipei de pe "Riazor" datează de pe 9 decembrie, scor 1-0 pe teren propriu cu Leganes.

În acest moment, Depor este pe locul 18 în campionat, la 3 puncte distanță de Levante, aflată pe ultima poziție care asigură prezența în ediția viitoare de La Liga.

Surse: sport.eslequipe.frmarca.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.