Stranieri

Șumudică, number one » Kayserispor e lider detașat în Turcia la un capitol + reacție EXCLUSIVĂ după victoria de azi

FOTO: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 04 February 2018

Kayserispor a obținut prima victorie în 2018, după ce-a învins cu 1-0 pe Osmanlispor în deplasare, golul fiind marcat din penalty al lui Deniz Turuc.

Marius Șumudică a fost suspendat pentru această etapă, fiind doar spectator. Pe teren, au fost integraliști Silviu Lung junior și Cristi Săpunaru, în timp ce Ricki Boldrin a intrat pe parcurs, William De Amorim fiind doar rezervă.

"Sunt mândru de această victorie a jucătorilor mei și sper să continuăm pe acest drum. Nu e puțin lucru să fii echipa cu cele mai multe puncte în deplasare. Contează enorm și pentru moralul băieților mei. Vom lupta în continuare. Suntem pe locul 5, în coasta marilor puteri ale Turciei și cred că vom pune tuturor mari probleme pe mai departe. Vrem să rămânem acolo sus, iar băieții arată că sunt o forță", a comentat Șumudică pentru GSP.RO.

Cu acest succes de la prânz, Kayserispor a strâns 34 de puncte și e echipa cu cele mai multe puncte în deplasare, 18 la număr, strânse în Super Liga turcă. 

Kayseri a obținut prima victorie în campionat în acest an după un eșec cu Galatasaray (1-3), la care au contribuit și arbitrii, plus o remiză la Izmir cu Goztepe (1-1). Urmează returul cu Akhisarspor (0-1) pentru un loc în semifinalele Cupei, după care etapa cu Sivasspor, unde tocmai s-a transferat Robinho.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.