Liga 1

UPDATE » Ionuț Popa și-a dat demisia de la ACS Poli Timișoara! Cine îi va lua locul

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday, 05 February 2018

UPDATE 11:30

În această dimineață a avut loc o ședință a Consiliului Director al ACS Poli Timișoara care a luat act de demisia lui Ionuț Popa. Așa cum GSP.ro a anunțat încă de ieri, următorul antrenor va fi Leo Grozavu cel care a fost din nou contactat în urmă cu scurt timp pentru a venit să parafeze noul contract.

Leo Grozavu e favorit să preia formația de pe Bega.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Meciul pierdut în fața celor de la Sepsi, scor 0-1, pare să îi fi pecetluit soarta lui Ionuț Popa. Tehnicianul a avut o ieșire nervoasă finalul partidei.

"Am fost sunat de cei de la Timișoara, sunt în contact cu ei, dar le-am spus că în acest moment echipa are un antrenor, iar eu nu vreau să mă bag peste el. Sunt deschis să accept orice colaborare, dar le-am spus că voi face asta doar când echipa va rămâne fără antrenor", a declarat Leo Grozavu pentru GSP.ro.

"Domnul Popa ne-a anunțat că nu vrea să mai rămână la echipă, am decis că vom purta o discuție lămuritoare zilele acestea. Din punctul meu de vedere, Ionuț Popa e un antrenor care merită să rămână, a avut rezultate pentru Timișoara, dar e doar decizia dânsului dacă vrea să rămână sau nu. Eu nu pot confirma că am avut o discuție cu alt antrenor", a spus Radu Birlică, președintele formației de pe Bega, pentru GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.