Liga 1

DINAMO - CS U CRAIOVA / Sorin Cârțu face spectacol în studioul TV: "Îi zbura ficatul" / "Du-te, bă, de aici!"

+2 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 februarie 2018

Sorin Cârțu comentează partida dintre Dinamo și CS U Craiova în studioul celor de la Look TV Plus, în timp ce Cornel Țălnar comentează la Look TV. Olteanul a ieșit câștigător după prima parte. :)

În studioul celor de la Look TV Plus, Sorin Cîrțu a sărit ca ars când a văzut un contraatac al lui Mitriță, care a fost faultat de Monroy. Cîrțu a comentat în direct: "E incredibil! Aici e cartonaș roșu! Frate, dacă Mitriță avea piciorul în pământ, îi zbura ficatul! Uite și tu ce nume are băiatul ăsta dinamovist (nr. Monroy)".

La golul marcat de Dinamo, venit după o dublă greșeală a lui Calancea, "Sorinaccio" nu s-a putut abține: "Du-te, bă, de aici! Nu se poate! Du-te bă, de-aici!". Fostul antrenor al celor de la CSU l-a taxat în repetate rânduri pe portarul Craiovei, acuzându-l frontal că a obținut egalarea pentru dinamoviști: "A fost o singură fază și a comis-o! Cum să joci în play-off cu asemenea greșeli?! Un gol de tipul ăsta poate să bage adversarul în joc, dar Dinamo pare că e dispusă să accepte și un egal".

Cârțu a continuat cu o autoironie: "Pot să sparg cabina de comentator că sunt specialist. La cati bani am dat pe bancă în Elveția fac juma de stadion aici".

Citește și: Oltenii au cerut două penalty-uri în aceaași fază » Ce a decis Hațegan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.