Liga 1

DINAMO - CS U CRAIOVA / Mangia reclamă un incident din debutul partidei: "Chiar mi-a fost frică la un moment dat. Era și un copil care începuse să plângă"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 February 2018

Devis Mangia, antrenorul celor de la CS U Craiova, e mulțumit de prestația jucătorilor săi din egalul, 2-2, contra lui Dinamo și acuză fanii care au aruncat petarde în teren. 

...despre jocul de astăzi: "Am făcut un meci foarte bun. Au fost una, două greșeli. Nu am închis jocul când am avut ocazia. Am riscat să pierdem la un moment dat. Nu a fost ușor să jucăm în fața suporterilor lui Dinamo. Trebuie să jucăm la fel în continuare. Asta e filosofia noastră. A fost primul meci ca titular pentru Bărbuț. Avea și un galben. Nu voiam să risc să fie eliminat"

...despre lot: "Asta este situația acum. Ăsta ne este lotul. Voi continua să lucrez cu această echipă. Nu vreau să vorbesc despre perioada de transferuri. Nu am cerut alți jucători. Suntem o echipă. Câștigăm sau pierdem împreună".

...despre un incident din debutul partidei: "Pentru mine nu e normal să arunci cu petarde lângă un jucător. Chiar mi-a fost frică la un moment dat. Era și un copil care începuse să plângă. M-am speriat", a declarat Mangia la TV Telekom Sport.

 Vezi și: VIDEO + FOTO Egalul nimănui » Dinamo rămâne în afara play-off-ului, iar Craiova pierde contactul cu FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.