Liga 1

VIDEO Mesaje emoționante pentru Hagi de la Cristina Neagu și Fatih Terim: "Eram nelipsită din Ghencea. Ești un idol, o legendă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 februarie 2018

Gheorghe Hagi a împlinit astăzi 53 de ani și a primit mesaje din partea multor persoane, însă două dintre ele au fost extrem de emoționante.

Handbalista Cristina Neagu și antrenorul turc Fatih Terim au fost doar două dintre numeroasele persoane care i-au trimis mesaje "Regelui".

"Eram abia o puștoaică în vremea când uimeai lumea fotbalului cu talentul, viziunea și munca asiduă din jocul tău și al naționalei noastre. Puțini știu că pe vremea aceea eram nelipsită din peluza stadionului Ghencea și nu pierdeam nicio ocazie să intru în jocul băieților din cartier.

Atunci, printre noi, erai cel mai iubit! Ești un idol și o legendă și așa vei rămâne! Iar fotbalul ăsta românesc, mare odinioară, șovăielnic acum, are să-ți mulțumească nu doar pentru trecut, ci și pentru Viitor(ul). Îți doresc tot binele din lume, sănătate și forța să răzbești prin toate!", a scris Cristina Neagu pe contul de Facebook urmat de un mesaj VIDEO.

"Gică, la mulți ani. Inima mea este mereu cu tine. Mult noroc", i-a transmis Fatih Terim, antrenorul care l-a adus pe Hagi la Galatasaray Istanbul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.