Liga 1

Ionuț Popa, spectacol la ultima conferință de presă după ce a plecat de la Poli: "Îmi plăteam singur benzina! Știți ce am acasă?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 februarie 2018

Ionuț Popa a susținut conferința de presă după ce și-a reziliat contractul cu ACS Poli. A făcut spectacol, așa cum s-a întâmplat în cele mai multe cazuri când fostul antrenor al bănățenilor a apărut în fața presei. 

"După meciul de la Ploieşti, am avut o discuţie cu preşedintele clubului. I-am spus că nu avem forţă în atac, că nu aduce, mingea în faţa porţii, că am mare nevoie de un atacant.

Mi s-a spus că nu se poate, le-am zis că vreau să reziliem de comun acord, aşa că ne-am despărţit în mod elegant. Vreau să le mulţumesc acelor suporteri care în toate aceste zile m-au asaltat cu mesaje. Maestre, Excelență, numai aşa mi-au spus.

În toată această perioadă, nici nu mai ştiam unde e casa. Arad, apoi Timişoara, ăsta era traseul meu. Făceam sacrificii financiare, îmi plăteam singur benzina.

Nu am avut nicio înţelegere cu clubul să-mi dea bani de transport, am făcut-o din pasiune pentru club şi din dragoste pentru fotbal, nu le-am cerut nici măcar un leu. De cine are nevoie ACS Poli? De un antrenor meseriaș. Eu am acasă un tricou pe care scrie că Iași a avut parte de doi domnitori: Popa și Cuza" , a declarat Ionuţ Popa la conferința de presă conform TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.