Liga 3

Mari probleme financiare la un club de tradiție al României » Antrenorul surprinde și spune motivul pentru care echipa n-a plecat în cantonament

FOTO: Facebook SSC Farul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 February 2018

SSC Farul Constanța ocupă locul 2 în clasamentul Seriei a II-a din Liga a 3-a, având 32 de puncte, cu două sub liderul Progresul Spartac.

Situația financiară a formației dobrogene nu este deloc roz, lucru recunoscut de Petre Grigoraș. Tehnicianul constănțenilor a explicat de ce echipa n-a mai putut pleca în cantonamentul programat în Turcia.

"Am avut un minicantonament cu dou antrenamente pe zi, iar săptămâna asta e mai lejer un pic. Jucătorii trebuie ținuți oricum în priză, pentru a avea o formă cât mai bună atunci când începe sezonul. 

Nu ne-am mai dus în Antalya pentru că nu am putut să ne luăm bilete de avion, iar cu autocarul am refuzat eu. Ne tot chinuim să găsim terenuri bune de antrenament", a zis Petre Grigoraș la Sport Total FM.

SSC Farul dispută primul meci oficial al anului la 3 martie. Constănțenii au o deplasare grea, la Slobozia, Unirea fiind pe locul 4, cu 28 de puncte, 18 dintre ele obținute pe teren propriu, unde au 6 meciuri câștigate din 6 disputate. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.