Liga 1

S-au înţeles

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giuleştenii i-au luat pe portughezii Matos şi Joao Paulo, pentru care vor plăti peste 1,5 milioane de euro. Rapid s-a înţeles cu Beira Mar şi cu Leiria pentru transferul jucătorilor Vasco Matos şi Joao Paulo, ambii de 27 de ani.
Matos e mijlocaş lateral şi poate evolua pe ambele benzi, iar Joao Paulo joacă atacant şi a marcat de opt ori în campionat pentru Leiria, ultima clasată din prima ligă lusitană.

Lucian Marinescu, negociatorul giuleştenilor în Portugalia, i-a convins pe oficialii cluburilor şi aseară a discutat ultimele detalii din contractele fotbaliştilor, pentru care Rapid va achita peste 1,5 milioane de euro, din care 1,35 milioane doar pe Joao Paulo. "Mircea Rednic e cel care i-a dorit pe cei doi portughezi, ne-a transmis asta şi am rezolvat achiziţionarea lor", a spus Grigore Sichitiu, vicepreşedintele CA al grupării din Grant.
Matos se va bate cu Emil Dică pentru un loc de titular pe banda dreaptă a liniei de mijloc, iar Joao Paulo a fost adus după ce antrenorul s-a plîns de prestaţia pe care atacanţii rapidişti au avut-o în meciurile de pregătire.

8 goluri
a marcat Joao Paulo, din totalul de 13 reuşite de Leiria în 18 meciuri. Vîrful a mai înscris de două ori în Cupa UEFA, contra lui Leverkusen

7 echipe a schimbat Matos în opt ani în care a evoluat ca profesionist

"Transferurile lui Matos şi Joao Paulo vor fi perfectate sută la sută cel mai tîrziu vineri"

Grigore Sichitiu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.